Ilmainen toimitus yli 59€ | 100% vegaaninen | 305+ tuotetta

Search
Search
Koti - Reseptit - Pääruoat - Seitanin valmistus ja nuudeliwokki
seitania wokissa

Seitanin valmistus ja nuudeliwokki

Picture of Anna
Anna
Hei. Olen Anna, sisällöntuottaja, joka rakastaa kokata, ja kokeilla reseptejä ja makuja eri puolilta maailmaa. Ruoanlaitossa minulle tärkeää on helppous, terveellisyys, monipuolisuus ja ennen kaikkea hyvä maku.
Mistä voit ostaa ainesosia?​
Lisää reseptejä löydät täältä

Tässä reseptissä valmistetaan seitania ja nuudeliwokki.

Nuudeliksi wokkiin sopii mikä tahansa paistamiseen sopiva nuudeli (eli melkein kaikki nuudelityypit). Katso nuudeleista enemmän täältä.

Suikaloitu seitan on suutuntumaltaan lähellä lihaa ja siksi se sopii erinomaisesti kasvisten ja nuudelien kanssa wokattavaksi.

Seitanin valmistus

  • 2 dl gluteenijauhoa
  • 3 tl soijakastiketta
  • 2 dl vettä

Seitanin valmistus: Sekoita vesi ja soijakastike, lisää jauhot. Muotoile taikinasta pallo jonka jälkeen vaivaa palloa muutama minuutti. Lisää taikinapallo kattilaan, lisää n. 1l vettä ja 4 rkl soijakastiketta. Keitä välillä käännellen 45 min -1h. Nosta kypsä seitan kattilasta ja viipaloi se wokkia varten.

taikina seitan 1024x739 1
keittaminen 2
seitan paloja

Seitan-nuudeliwokki

2 annosta

  • 0.5-1 parsakaali
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • Seitania suikaleina
  • Nuudeleita n. 100g

Kastike:

Paistamiseen:

  • Oliivi- tai seesamiöljyä

Wokin valmistus: Suikaloi kasvikset ja lisää ne paistinpannulle. Lisää suikaloitu seitan ja paista wokkia öljyssä kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Keitä nuudelit ohjeen mukaan, lisää pannulle ja paista vielä hetki sekoitellen.

Lisää soijakastike ja sitruunamehu. Sekoita ja wokki on valmis

nuudeliwokki
seitanin valmistus ja nuudeliwokki