Sulata margariini ja murusta piparit pieniksi muruiksi. Yhdistä ainekset ja painele piparipohja tasaiseksi halkaisijaltaan noin 18 cm pyöreään irtopohjavuokaan.
Vispaa välikerroksen ainekset agaria lukuunottamatta kuohkeaksi kulhossa. Siirrä kattilaan, lisää agar ja kiehauta. Keitä vähintään 2 minuuttia ja kaada seos välittömästi piparipohjan päälle. Hyydytä noin 45 min -1h.
Kun välikerros on hyytynyt valmista puolukkahyydyke. Lisää jäiset puolukat (säästä pieni määrä kakun päälle), vesi ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja keitä noin 3 minuuttia samalla sekoittaen ja survoen puolukat tasaiseksi massaksi. Lisää agar ja keitä vielä vähintään 2 minuutia. Kaada puolukkasurvos välikerroksen päälle. Hyytymiseen kuluu noin 30 minuuttia.
Koristele valmis kakku piparimuruilla ja muutamalla puolukalla.