Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Porkkanalaatikko (vegaaninen)
Tulosta
Ainesosat
Riisipuuro
1
dl
puuroriisi
1
dl
vesi
0.5
l
kaurajuoma
1
tl
suola
Vuokaan
0.5
kg
keitettyjä porkkanoita soseena
2
rkl
siirappia
0.5
tl
suolaa
1
tl
mustapippuri
pinnalle kikhernejauhoa ja seesaminsiemeniä
Ohjeet
Kiehauta ensin 1 dl puuroriisiä ja 1 dl vettä. Lisää kaurajuoma ja suola.
Keitä puuroa kunnes neste on imeytynyt puuroon. Siirrä puuro uunivuokaan.
Pilko porkkanat pieneksi ja keitä ne suolatussa vedessä pehmeäksi. Soseuta porkkanat ja lisää vuokaan riisin sekaan.
Mausta porkkana-riisiseos suolalla ja mustapippurilla. Lisää pinnalle kikhernejauhoa ja seesaminsiemeniä.
Paista 200-asteessa n. 45 min - 1h.