Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri. Sekoita ja odota, että hiiva on liuennut.
Lisää jauhot ja lopuksi suola. Vaivaa taikinaa ja muotoile se pallon muotoon. Taikinan tulee olla pehmeää, kosteaa ja kimmoisaa.
Valele taikinapallo oliiviöljyllä ja jätä liinan alle kohoamaan vähintään 30 min. Lämpö edistää kohoamista.
Kun taikina on kohonnut jaa se kahteen osaan (tee kaksi pizzaa). Lisää jauhoa leivinpaperin päälle ja muotoile taikinasta ohut pyöreä pizzapohja. Käytä kaulinta jos muotoilu on hankalaa käsin. Lisää jauhoa jos taikina on tahmeaa.
Lisää pohjan päälle ohut kerros tomaattikastiketta. Jos tomaattikastike on maustamatonta voit maustaa sitä pienellä määrällä mustapippuria, sokeria ja suolaa.
Lisää muut pilkotut täytteet pohjan päälle. Viimeiseksi vegaaninen juustoraaste.
Paista pizzaa 250-asteisessa uunissa n. 7-8 min. Tarkkaile pizzaa uunissa sillä juusto ja pohja voivat alkaa mustua nopeasti kun paistoaika ylittyy.