Vegaaniset pullat eivät tarvitse kananmunia, voita tai maitoa onnistuakseen. Tällä samalla taikinalla voit paistaa pullia (tai vaikka pullapitkon) ja korvapuusteja. Pullataikinaan voi öljynä käyttää rypsiöljyä tai mietoa oliiviöljyä.
Reseptin vegaaninen pullataikina on nopea valmistaa sillä taikinaa ei tarvitse vaivata, tunnin kohotus riittää. Kohotustulos on parhain lämpimässä eli aseta uuninpelti pullineen esimerkiksi 40-asteiseen uuniin tai lämpimän uunin päälle.
Korvapuustit valmistetaan seuraavasti: kaulitse taikina ensin suorakaiteen muotoon jauhotetulla alustalla. Lisää sitten täyte eli öljy, sokeri ja kaneli taikinan päälle. Rullaa taikina ja leikkaa taikinasta kolmion muotoisia paloja. Paina sormella kolmion kärjestä taikinaa kasaan niin, että korvapuusti saa oikean muotoonsa. Laita korvapuustit uuninpellille ja kohota 1h ennen paistamista.
Katso myös: vegaaninen pannukakku